Перевізник SBB Cargo менш ніж за місяць після розміщення замовлення на 20 локомотивів Siemens Mobility вирішив орендувати ще 35 локомотивів

Швейцарський оператор залізничних вантажних перевезень SBB Cargo орендує 35 локомотивів Vectron AC у Siemens Mobility. Замовлення розмістила швейцарська інвестиційна компанія Reichmuth & Co Investment Management AG, яка домовилася з SBB Cargo про восьмирічний план оренди. Про це пише REUA з посиланням на RailFreight

Ця новина з’явилася менше ніж через місяць після того, як SBB Cargo замовила 20 локомотивів у Siemens Mobility. Завдяки цій останній угоді компанія SIemens Mobility досягла 150 локомотивів, проданих швейцарським клієнтам.

Нові локомотиви компанія планує використовувати як для внутрішніх вантажних перевезень у Швейцарії, так і для транскордонних перевезень у Німеччині та Австрії. Локомотиви будуть оснащені Європейською системою керування поїздами (ETCS) BL3 на додаток до системи керування поїздами, яка вимагається Швейцарією.

Локомотиви Vectron будуть вироблятися на заводі Siemens Mobility Plant у Мюнхені-Аллах і, як очікується, будуть готові до 2024 року.

Нагадаємо, раніше про зростання попиту на локомотиви заявляли польські оператори. Ці зміни вони пов’єязували з активізацією залізничних перевезень з України через блокування морських портів російськими агресорами.

Позначки: , , ,