У грудні потяги з Каунасу до німецького порту прямують через день, а з нового року їх стане ще більше

LTG Cargo Polska, польська дочка литовських залізниць, у грудні збільшує кількість рейсів на маршруті між Каунаським інтермодальним терміналом та найбільшим річковим портом світу у Дуйсбургу (Німеччина) до чотирьох разів на тиждень. Компанія готова ще більше інтенсифікувати перевезення за цим напрямком вже наступного року.

Про це повідомляє REUA з посиланням на інтерв’ю президента правління LTG Cargo Polska Міхала Шлендака виданню «Rynek Kolejowy».

Ми хотіли б реалізувати на цьому маршруті гасло «Вантажівки на рельси» – і це вже відбувається. З квітня ми тричі на тиждень перевозимо напівпричепи з нашого терміналу в Каунасі до Дуйсбурга за допомогою кишенькових вагонів. З цього місяця ми збільшуємо частоту до чотирьох разів на тиждень, а в новому році, ймовірно, буде ще одне сполучення на тиждень на цьому маршруті, – розповів М.Шлендак.
Нагадаємо, цього року компанія розпочала регулярні перевезення між КІТ та річковим портом у Дуйсбургу.
LTG Cargo Polska була створена як інтермодальна компанія, пріоритетом якої було перевезення напівпричепів і контейнерів. Таким чином, планувалось зменшити кількість автотранспорту, що перетинає кордон між країнами Балтії та Європою. Наразі компанія переглянула свої пріоритети у вантажних сегментах та збільшила амбіції щодо географіної присутності.
У стратегії LTG Cargo Polska до 2050 року передбачено розвиток не лише в Польщі, а й Німеччині, Італії та інших європейських країн.
Позначки: , , , , ,