Вантажний оператор Групи LTG розпочинає регулярні перевезення між Каунаським інтермодальним терміналом та найбільшим річковим портом світу у Дуйсбургу

Вантажний оператор LTG Cargo, що належить до Групи Литовських залізниць (LTG), 4 квітня відправить перший регулярний потяг з Каунаського інтермодального терміналу (KIT) до Дуйсбурга, найбільшого внутрішнього порту світу. Це перший міжнародний вантажний маршрут на Захід, реалізацією якого опікуватимуться компанії LTG Group у трьох різних країнах – Литві, Польщі, Німеччині:

«Наразі ми активно працюємо над тим, щоб запропонувати ринку якомога більше зв’язків із Заходом. Після досягнення інтермодального терміналу Дуйсбурга клієнти матимуть можливість продовжити перевезення напівпричепів та контейнерів поїздом до інших терміналів. Існують регулярні прямі потяги з Дуйсбурга до терміналів Німеччини, Італії, Польщі, Бельгії, Нідерландів та Швеції. Крім того, можливі зв’язки з Францією чи навіть Великобританією», – каже Егле Шіме, генеральний директор LTG Cargo.

Зазначається, що вантажоперевезення між КІТ та Дуйсбургом група LTG здійснюватиме повністю власними силами: доставку по Литві здійснюватиме команда LTG Cargo, а до Польщі та Німеччини – дочірня компанія LTG Cargo Polska. Таким чином, LTG Cargo зможе самойстійно забезпечити всі необхідні логістичні рішення та запропонувати клієнтам більш стійкий та економічно ефективний спосіб транспортування вантажів до та з Центральної Європи.

Довжина нового маршруту KIT-Дуйсбург-KIT складе 3040 км. Потяг курсуватиме тричі на тиждень в обох напрямках, а за одну поїздку перевозитимуть до 36 одиниць напівпричепів та контейнерів із різними вантажами. У найближчі місяці компанія також планує налагодити співпрацю з новими клієнтами в Польщі та шукати способи допомогти литовському бізнесу імпортувати сировину з країн Центральної Європи.

Новий вантажний маршрут дасть клієнтам можливість дістатися залізницею до одного з найважливіших промислових центрів Європи та найбільшого внутрішнього порту світу.

Позначки: , , , ,