Рекордне замовлення  буде виконано на американських заводах до 2025 року

Union Pacific (США) уклала з компанією Wabtec контракт на суму понад $1 млрд на модернізацію 525 локомотивів AC4400, AC6000 і 75 Dash-9. Про це пише REUA з посиланням на Railwaygazette.

Модернізація передбачає покращення двигуна FDL Advantage та модульну архітектуру керування. Оновлення спрямоване на продовження терміну служби локомотивів і надання переваг, включаючи підвищення ефективності використання палива до 18%, підвищення надійності більш ніж на 80%, збільшення транспортної здатності більш ніж на 55% і економію 318 тонн CO2 на локо на рік.

Wabtec виконуватиме роботу на своїх заводах у США з поставкою з 2023 року.

«Юніон Пасіфік вживає продуманих, обдуманих кроків, щоб зменшити наш вплив на навколишнє середовище та допомогти нашим партнерам покращити свої. Програма модернізації Wabtec допомагає зробити наш існуючий парк більш ефективним, здатний і надійний. Збільшена тягова сила дозволяє нам перевозити більше вантажів меншою кількістю локомотивів, що підвищує ефективність і зменшує викиди», — сказав голова правління, президент і генеральний директор залізниці Ленс Фрітц.

Це третє велике замовлення Wabtec на модернізацію від Union Pacific з 2018 року, понад 1030 локомотивів буде завершено в 2025 році.

«Модернізація змінює правила гри для наших клієнтів, пропонуючи можливість реалізувати значно більшу цінність наявних активів локомотивів. Налаштовуючи ці рішення для наших клієнтів і встановлюючи найсучасніші технології, ми допомагаємо нашим клієнтам досягти таких результатів, як збільшення тягового зусилля, паливної ефективності, надійності та зчеплення, що зменшує витрати на обслуговування, ремонт і капітальний ремонт», — сказав президент і генеральний директор Wabtec Рафаель Сантана.

 

Позначки: , , ,