Європейська лізингова компанія Railpool поставить локомотиви Traxx до Польщі, Італії та Скандинавії.

Одна з провідних європейських компаній з лізингу залізничних транспортних засобів Railpool і французький виробник рухомого складу Alstom уклали рамковий контракт. До нього увійшли 27 нових локомотивів Traxx AC3 і Traxx DC3, а також опціон на ще 15 одиниць тягового рухомого складу.

Локомотиви, призначені для використання в Польщі, Італії, Норвегії та Швеції, будуватимуть на заводах Alstom у Касселі (Німеччина) та Вадо-Лігуре (Італія), починаючи з 2024 року. Окрім того, Railpool передасть дев’ять додаткових локомотивів Traxx AC2 зі свого наявного парку до Швеції та Норвегії, де компанія має три власні майстерні в Осло, Гетеборзі та Мальме після поглинання Nordisk TogTeknikk AS та її 100% дочірньої компанії NTT Sverige AB у 2022 році.

З цим останнім замовленням Railpool стала орендодавцем з найбільшим однорідним парком локомотивів Traxx DC3 Last Mile в Італії, де компанія має свій офіс у Савоні. У Польщі на початку лютого Railpool відсвяткувала офіційне відкриття офісу новоствореної компанії Railpool Polska Sp. z o.o. в Познані.

Про це повідомляє REUA з посиланням на Rail.insider

Позначки: , ,