N’UNIT – або ж Нова українська мережа інтермодальних терміналів, має чотири власні залізнично-автомобільні термінали в Україні. Вже рік працює флагманський термінал Харків (місткість 3520TEU, довжина колії 2,5 км). Два термінали діють у столиці – Київ-Схід з липня минулого року обслуговує клієнтів у Броварах, а з вересня термінал Київ-Захід у Вишневому надає доступ до 60 000 м2 критих складських приміщень. Ще один термінал лише два місяці тому було відкрито у Дніпрі.

Протягом 2021 року компанія планує розширити свою термінальну мережу до 6 об’єктів. Наразі готуються до введення в експлуатацію два термінали – у Вінниці та на кордоні з Польщею зі зміною залізничної колії.
Компанія має у своїй власності автомобільний парк та залізничний рухомий склад. Послуга інтермодальних залізничноавтомобільних вантажних перевезень N’UNIT охоплює 90% території України. Залізницею здійснюються регулярні експортно-імпортні перевезення з/до портів Великої Одеси та Клайпеди, а також у міжнародному сполученні. Автомобільний транспорт задіяно для послуги «останньої милі» в радіусі до 300 км.
Про розвиток інтермодальних контейнерних перевезень та потреби з відповідної інфраструктури в Україні говоримо  25 лютого на конференції “Залізниці України: розвиток та інвестиції” з Юрієм Красовським, директором з розвитку бізнесу N’UNIT.

Для участі у конференції потрібна

Позначки: , , ,