Зростання попиту на перевезення в напрямку Польщі та Литви спонукало LTG Cargo відновити транспортно-експедиційні послуги в Україні

LTG Cargo Ukraine, дочірня компанія литовського залізничного вантажної перевізника LTG Cargo, відновлює діяльність в Україні. Про це повідомляється на сайті компанії.

Причиною рішення щодо відновлення роботи стало значне зростання попиту з боку українського бізнесу на транспортування зерна й іншої продукції за межі України.

Зазначається, що компанія надаватиме в Україні транспортно-експедиційні послуги та допомагатиме замовникам організувати залізничні вантажні перевезення територією України, Польщі та Литви. Проте щоб убезпечити співробітників, операції вони будуть проводити дистанційно.

Нагадаємо, LTG Cargo Ukraine у березня цього року через російську агресію в Україні тимчасово призупинила свою діяльність. З квітня LTG Cargo спільно з польською дочкою LTG Cargo Polska розробили та впровадили альтернативний маршрут вантажних перевезень з України до Балтійський портів в обхід Білорусі.

В Україні LTG Cargo працює з січня 2021 року, у лютому 2022 року розпочала надавати експедиторські послуги.

Позначки: ,