У комплект поставки входять локомотиви Vectron AC і Vectron MS з максимальною швидкістю 230 км/год

Спеціалізована компанія з лізингу рухомого складу Akiem замовила у Siemens Mobility 65 локомотивів Vectron AC і Vectron MS. Замовлення було розміщено в рамках рамкової угоди, підписаної у грудні 2021 року. Тоді Akiem замовив 20 локомотивів Vectron. Про це пише REUA з посиланням на Railway-news

Перші локомотиви з нового замовлення мають бути поставлені в середині 2024 року.

Локомотиви Vectron з унікальною модульною конструкцією будуть використовуватися для транскордонних європейських вантажних та пасажирських перевезень.

Для Siemens Mobility нове замовлення означає досягнення рубежу в 1500 проданих Vectron: яскравий доказ задоволеності клієнтів.

Альбрехт Нойман, генеральний директор напрямку «Рухомий склад» Siemens Mobility:

Замовлені локомотиви мають максимальну потужність 6,4 мегават і можуть поставлятися з максимальною швидкістю 200 або 230 км/год. Їх можна використовувати для транскордонних вантажних перевезень, а також для швидкого обслуговування пасажирів у багатьох країнах Європи. Ми переконані, що 85 Vectrons, замовлені Akiem з грудня, виправдають очікування наших клієнтів.

Компанія Siemens Mobility продала понад 1500 локомотивів Vectron 62 клієнтам у 16 ​​країнах, а парк пробіг у експлуатації понад 600 мільйонів кілометрів. Локомотиви на платформі Vectron схвалені для експлуатації в 20 країнах Європи.

Позначки: , ,