Для розширення перевезень зернових із країн Східної Європи італійський оператор придбав 300 зерновозів

Італійська залізнична вантажна компанія Ferest Rail у листопаді почне отримувати перші вантажні вагони із 300 замовлених у швейцарській компанії Wascosa, що є одним із найбільших постачальників вагонів у Європі. Повідомляється, що Ferest Rail використовуватиме нові вагони для перевозень зернових з усієї Європи до Італії.  Про це пише REUA з посиланням на інформацію RailFreight.com.

Нові вагони Wascosa для Ferest Rail.

Вагони були побудовані на заводі Greenbrier Europe в Румунії. Загальна сума інвестицій становить 18 млн євро. Щомісяця Ferest Rail отримуватиме 31 новий вагон. Таким чином за 10 місяців рухомий парк компанії зросте до 1000 зерновозів.

Зазначається, що нові вагони дозволять формувати поїзди вагою до 2500 тонн. Завдяки більшому використанню алюмінію, а не заліза в процесі будівництва, вагони є легшими і коротшими, ніж звичайні. Це означає, що замовники можуть перевозити більш важкі вантажі, а потяг стає більш містким.

Ferest Rail переважно займається перевезенням агропродовольчих товарів з країн Східної Європи, зокрема із Сербії, Угорщини, Словаччини та України. Однак Ferest Rail також орієнтується і на Західну Європу, зокрема Францію.

З цих країн зерно транспортується до Північної Італії, точніше Ломбардії, Емілії-Романьї та П’ємонту.

Ferest Rail перевозить усі види зерна – як фуражного для годівлі худоби, так і зерна високої якості для випічки.

Позначки: , , , , ,