Німецька контейнерна судноплавна компанія Hapag-Lloyd прийняла рішення відкрити офіс в Україні.

Hapag-Lloyd (Німеччина) пояснила своє рішення відкрити офіс в Україні тим, що це друга за площею європейська країна, розташована на північному узбережжі Чорного і Азовського морів, що займає стратегічне географічне положення, пише REUA з посиланням на USM.

«Привабливим експортним ринком для Hapag-Lloyd України роблять також багатство різними мінеральними ресурсами і одне з найбільших в світі сільськогосподарських виробництв. Україна є важливим імпортером електроніки, обладнання та споживчих товарів, а також місцем проведення операцій ряду найбільших транснаціональних компаній світу, що відкриває широкі можливості для морських перевізників, таких як Hapag-Lloyd », – зазначає прес-служба компанії.

У компанії додали, що економічне зростання країни є переконливим, і багато українських вантажовідправники вже користуються послугами Hapag-Lloyd.

«Відкриваючи наш новий офіс в Україні, ми віддаємо належне відмінному розвитку бізнесу і величезним шансам, які ми бачимо на цьому ринку», – розповіли в Hapag-Lloyd.

Новий офіс буде розташований в Одесі. На даний момент в ньому вже працюють більше 20 співробітників.

Нагадаємо, у січні 2021 року Hapag-Lloyd з’єднав глибоководні сервіси зі своїми терміналами в середині України, запустивши контейнерні блок-поїзди з Одеси до Києва, Дніпра та Харкова.

Компанія Hapag-Lloyd володіє флотом з 241 сучасного контейнеровоза загальною вантажопідйомністю 1,7 мільйона тонн.

Hapag-Lloyd – одна з провідних світових компаній в області лінійних перевезень. Штат компанії складається з більш ніж 13 300 співробітників, які працюють в 395 офісах в 131 країні світу. Контейнерна місткість Hapag-Lloyd становить близько 2,8 млн тонн, включаючи один з найбільших і найсучасніших парків рефрижераторних контейнерів. В цілому 121 лінійний сервіс по всьому світу забезпечує швидке і надійне сполучення між більш ніж 600 портами на всіх континентах.

Позначки: ,