Україна узгодила із залізничних адміністрацій Угорщини та Австрії відновлення міжнародних маршрутів вже з 1 червня 2021 року.

Укрзалізниця відкриває продаж проїзних документів на пасажирські поїзди прикордонного сполучення, що курсують на маршруті Чоп — Захонь. Поїзди формування Угорських залізниць MAV курсуватимуть щоденно відправленням із Захоні й Чопа з 1 червня 2021 року виключно на дільниці Захонь — Чоп — Захонь. Про це пише REUA з посиланням на інформацію УЗ.

Два безпересадкові вагони курсуватимуть за маршрутом Київ – Відень відправленням з Києва з 1 червня, зворотно з Відня з 2 червня щоденно.

«Укрзалізниця повністю готова до відновлення залізничного сполучення з країнами Європи. Впевнений, що подальша стабілізація ситуації з розповсюдженням коронавірусної інфекції дасть нам змогу вже незабаром відновити інші важливі міжнародні рейси. Серед пріоритетних напрямків — Польща», — наголосив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик.

Актуальну інформацію щодо правил в’їзду українських громадян на територію Австрії та Угорщини, а також громадян цих країн до України, пасажири можуть дізнатися через офіційні джерела посольств України у Австрії та Угорщині й посольств цих країн в Україні.

Нагадаємо, “Укрзалізниця” домовляється з PKP Intercity про відновлення міжнародного руху поїздів через кордон з Польщею вже найближчим часом.

 

Позначки: , ,