20-22 жовтня на виставці RAIL EXPO 2020 китайська корпорація CRRC продемонструвала низку власних продуктів для залізничних перевезень: важкі локомотиви, електропоїзди, міжміські поїзди та інші залізничні технології, які стали головним моментом виставки, повідомляє в своєму прес-релізі CRRC.

На виставці RAIL EXPO 2020 корпорація CRRC була представлена низкою дочірніх компаній:

CRRC Datong Co., Ltd. продемонструвала китайські BKG-1 та BKG-2, що експортуються до Білорусі;

CRRC Changchun Railway Vehicles Co., Ltd. експонувала ізраїльську низькопідлогову модель транспортного засобу та транспортний засіб для лінії аеропорту Пекіна;

CRRC Tangshan Co., Ltd. представила міжміську та регіональну модель EMU, що прозвиває швидкість 140 км/год, інтелектуальний метрополітен типу B та модель 100%  низькопідлогового трамваю;

Науково-дослідний інститут рухомого складу CRRC Qingdao Sifang, Ltd продемонстрував технічні досягнення в інтелектуальній галузі, такі як інтелектуальна система експлуатації та обслуговування.

Ці продукти та технології відображають прогрес, досягнутий групою компаній CRRC у галузі залізничних перевезень за останні роки, що привернуло велику увага з боку експонентів та медіа.

Україна є важливим регіональним ринком для CRRC в Європі. Останніми роками CRRC, використовуючи стратегічні можливості з розвитку світового залізничного машинобудування, енергійно впроваджує стратегію інтернаціоналізації, диверсифікації та спільного розвитку, прагнучи забезпечити більш зручне та інтелектуальне транспортне рішення для країн та регіонів світу, що сприятиме розбудові місцевих економік та соціальній мобільності.

З метою кращої роботи з попередження та боротьби з пандемією, CRRC взяв участь у виставці одночасно в режимі офлайн (консультуючи відвідувачів безпосередньо на виставковому стенді) та онлайн (на інтернет зв’язку). Клієнти або медіа могли спілкуватися з CRRC через соціальні програми. Багато експонентів висловили готовність надалі співпрацювати з CRRC у різних сферах, включаючи залізничні перевезення, і були впевнені в економічному розвитку Китаю.

Українська виставка RAIL EXPO 2020 проходить за підтримки державної залізничної компанії АТ “Укрзалізниця”, яка надає виставковий майданчик та колії для натурної експозиції залізничної техніки. Ця залізнична виставка має високий авторитет та приваблює чисельних відвідувачів з України та регіонів СНД. Вона також відіграє важливу роль у професійній галузі міжнародного залізничного транзиту. Виробники залізничного транспорту з багатьох країн та регіонів взяли участь у виставці та продемонстрували свої новітні розробки.