Польська армія та PKP LHS уклали договір про надання транспортних послуг

Міністерство національної оборони Польщі та PKP Linie Hutnicza Szerokotorowa (PKP LHS) уклали договір з надання послуг залізничним транспортом для потреб організаційних підрозділів з перевезення військової техніки та військовослужбовців. Перевезення здійснюватимуться у вантажних та пасажирських вагонах під заставу перевізника. Про це пише REUA з посиланням на Nakolei.pl

Військові залізничні перевезення будуть організовані за індивідуальним розкладом, відповідно до військових потреб та конфіденційності. Договір укладено в позатендерній процедурі, оскільки конкурсний діалог був би некоректним або неприйнятним.

У зв’язку з винятковою ситуацією, у зв’язку з закінченням терміну укладання договору та першого дня перевезення військової техніки залізницею, застосувати іншу процедуру, крім вільної руки, не вдалося.

Замовник готуватиме військову техніку та припаси до навантаження та транспортування відповідно до чинних правил на залізничному транспорті, а PKP LHS використовуватиме власні сили та засоби для завантаження, кріплення та розвантаження військової техніки на залізничні вагони.

В рамках договору PKP LHS також має забезпечити контроль правильності завантаження обладнання на вагони, такий контроль проводити разом із представником замовника.

Позначки: ,