Оператор вантажних перевезень TX Logistik ,який входить до групи Mercitalia у складі залізниць Італії, FS Group, замовив ще 115 зчленованих вагонів-платформ типу Т3000.

Постачання першої партії заплановано на кінець літа 2023 р.

Цей рухомий склад виробляє словацька машинобудівна компанія Tatravagónka. На рамі платформи є пристрій для кріплення контейнерів. Також вагон оснащений швидкодіючим гальмівним обладнанням і колісними парами, що відрізняються підвищеною термостійкістю. Платформа може бути пристосована для перевезення мегатрейлерів.

За даними TX Logistik, платформи T3000 можна використовувати головним чином у перевезеннях контейнерів та напівпричепів із максимальною швидкістю до 120 км/год. Крім того, ця модель підходить для застосування системи вертикального навантаження NiKRASA.

Нове замовлення платформ T3000 наближає TX Logistik до досягнення стратегічної мети збільшення до 50 % частки власних вантажних вагонів, що використовуються в мультимодальних перевезеннях. Нарощуючи вагонний парк, TX Logistik отримує можливість гнучко реагувати на збільшення попиту на перевезення у змішаному сполученні на європейській мережі.

Про це інформує REUA  з посиланням на прес-центр TX Logistik AG

Позначки: , ,