Яке майбутнє операційної моделі нашої залізничної системи?  Чи зможе функціонувати залізнична мережа України в межах структурного розділення на UZ Cargo та UZ Infra з наявним високим рівнем гнучкості операцій в перевізному процесі?
Відомо, що рівень залізничного сервісу – це не просто про функцію часу слідування від пункту відправлення до пункту призначення, а більше про його узгодженість та надійність, тобто про забезпечення передбачуваності. Обговоримо основні правила експлуатації залізничних систем.
Що роблять залізниці Північної Америки, ЄС для досягнення передбачуваності руху в системі? Результати практичних кейсів – поєднання переваг структурованості операцій з традиційною моделлю очікування вантажів.
Фундаментальне питання: якою має бути стратегія експлуатації української залізниці? – залишити все як є; впроваджувати розклад, чи й не думати про це; зменшувати чи збільшувати масу составів…

Запрошуємо вас до обговорення цих питань 25 лютого на конференції Залізниці України: розвиток та інвестиції – 2021

Тема виступу:

Точність операційних моделей залізниць. Приклади стратегій експлуатації для залізниці України.

Спікер:

Андрій Прохорченко,

Д.т.н., професор кафедри управління експлуатаційною роботою Українського державного університету залізничного транспорту

 

Для участі у конференції потрібна