Кабінет міністрів України проголосував за представлення до призначення народного депутата Олександра Скічка, що є головою підкомітету з питань залізничного транспорту Верховної Ради України, на посаду очільника Черкаської ОДА.

У своєму телеграм-каналі Олександр Скічко нагадав, що півтора роки тому його було обрано народним депутатом України по 197 мажоритарному округу (Черкаси, Канів) та й родом він з Черкащини, за яку завжди сильно вболівав:

Сьогодні Черкащина є недооціненою та недоінвестованою. Хоча місто та область – є надзвичайно потужною! Я докладатиму максимум зусиль для забезпечення тих завдань, які на мене покладені… Серед пріоритетів, безумовно, – розвиток інфраструктури, її відновлення. Минулого року нам вдалось отримати для Черкащини рекордне фінансування на ремонт доріг та рекордну кількість відремонтованих кілометрів за всі 29 років незалежності. Ми будемо продовжувати в тому ж напрямку.

Згідно з Конституцією України після представлення КМУ кандита на посаду голови місцевої держадміністрації має погодити президент України.

Олександр Скічко був обраний народним депутатом України у 2019 році, він обіймав посаду голови підкомітету з питань залізничного транспорту Комітету з питань транспорту та інфраструктури Верховної Ради України.

Позначки: , ,