Укрзалізниця в односторонньому порядку збільшила кількість поїздів та здійснила новий перерозподіл РРМП не попереджаючи переможців попереднього розподілу, що їх перевезення не будуть виконані. Керівництво компанії таким чином порушує договори з клієнтами та власні декларативні заяви на зустрічах із представниками бізнесу, зауважує учасник ринку Костянтин Гапій.

“Укрзалізниця порушує власні правила розподілу переможців РРМП на грудень.

Поки відправники зернових вважають, що отримали фактичні підтвердження своїх заявок на перевезення у вагонах ЦТЛ за розкладом руху маршрутних поїздів, менеджери в АТ “Укрзалізниця” змінюють правила гри.

Щойно, АТ “Укрзалізниця” здійснила перерозподіл ниток РРМП у вагонах ЦТЛ, без будь-яких попереджень. Тим самим порушила свої договори та всі норми здорового глузду.

Кількість поїздів за РРМП збільшилась зі 450 до 558.

А судячи зі списку тих, хто отримав РРМП на грудень, основний критерій відбору не ціна користування вагоном, як раніше заявляли менеджери УЗ, а преференції окремо взятим компаніям, яким УЗ не може відмовити.
Перевірте АС “Клієнт”! Можливо Вам вже немає чим вивозити зерно у грудні” – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що “Договір про перевезення вантажів на особливих умовах – за розкладом руху маршрутних поїздів” Укрзалізниці з клієнтами передбачає, що розподіл переможців має бути опублікований з 10-го по 15-те число місяця, що передує місяцю перевезень.

Позначки: , ,