Новий керівник відповідатиме за діяльність Alstom у кожній із перерахованих країн.

Виробник залізничного транспорту Alstom призначив Славомира Цизу новим генеральним та керуючим директором компанії у Польщі, Україні та країнах Балтії.

Новий керівник буде відповідати за діяльність Alstom у кожній з наведених країн і відіграватиме ключову роль у подальшій інтеграції компанії після злиття з Bombardier Transportation у січні 2021 року.

“Славомір Циза працює в Alstom і в залізничній галузі більше 10 років. Він відповідав за впровадження змін у компанії, які виявилися ефективними та успішними”, – сказав керуючий директор Alstom у Центральній та Східній Європі Антоніо Морено.

Він також висловив сподівання, що новий глава розвиватиме комерційну та операційну присутність компанії на “пріоритетних ринках” – у Польщі, Україні та країнах Балтії.

“Попереду на нас чекає багато різних проектів у Польщі, Україні та країнах Балтії. Ми постійно прагнутимемо інновацій, особливо у сфері водневих рішень, швидкісних поїздів та цифровізації”, – зазначив Циза.

Польща, Україна та країни Балтії належать до кластера Центрально-Східної Європи групи Alstom. У Польщі знаходиться штаб-квартира компанії у країнах Центральної та Східної Європи, де на 11 заводах працює понад 4 тис. осіб.

Позначки: ,