Місцева влада Красноярську опублікувала, а потім видалила новину про вивезення зерна з окупованої Херсонщини

Повідомлення було опубліковане на сайті Законодавчих зборів Красноярського краю. Згодом його видалили, зазначивши, що сайт було зламано. Проте новина збереглася в кеші гуглу.

Депутати законодавчих зборів Красноярського краю одноголосно підтримали рішення щодо вивезення зерна з окупованої Херсонської області – відповідну постанову нібито прийняв комітет Законодавчих зборів у справах села та агропромислової політики.

“…експропріація надлишків минулорічного та нинішнього врожаю фермерів Херсонського регіону стане одним з інструментів надання допомоги малим формам господарювання, споживчим кооперативам”, – йшлося у повідомленні.

Голова комітету Владислав Зирянов пропонував колегам з інших регіонів надалі впроваджувати досвід: «Незважаючи на те, що логістика передбачає морські та наземні перевезення великої протяжності, такий підхід буде економічно обґрунтованим, враховуючи відхід з російського ринку багатьох постачальників насіння, добрив». Він пропонує збільшувати обсяги постачання для внутрішнього російського споживача  за рахунок переміщення продовольства з інших південних регіонів, окупованих російськими військами.

Позначки: , , ,