Наглядова рада Укрзалізниці прийняла рішення офіційно розпочати процес конкурсного відбору на позицію голови правління компанії та залучила провідну міжнародну компанію з підбору управлінського персоналу Boyden для допомоги у виконанні цього завдання, повідомила прес-служба держкомпанії.

Шевкі Аджунер, голова Наглядової ради АТ “Укрзалізниця”:

«Відбір буде здійснюватися шляхом проведення відкритого та незалежного конкурсу, який не залишить жодної можливості для зовнішнього впливу. Переможця конкурсу обиратимуть за наступними критеріями: високий рівень компетенції, здатність вести Укрзалізницю вперед з огляду на існуючі та, що не менш важливо, майбутні виклики, з якими стикатиметься компанія в процесі трансформації у вільного від корупції, конкурентного за затратами, ефективного оператора, керуючись принципами колегіальності і співпраці з дотриманням найкращих принципів і практик корпоративного управління».

З огляду на статус Укрзалізниці, як одного з найбільших залізничних операторів у Євразії, та специфіку професійних викликів, які вона пропонує, очікується, що позиція голови правління буде цікавою для висококваліфікованих кандидатів з України та інших країн. Закликаємо кваліфікованих кандидатів подаватися на конкурс й обіцяємо чесні та рівні умови для всіх учасників.

З питань участі у конкурсі та за детальнішою інформацією просимо звертатися до компанії Boyden:

Олексій Долгіх, керуючий партнер

Інна Харченко, партнер

ukraine@boyden.com

 

Позначки: , , ,