Стабілізація фінансового становища УЗ та оновлення матеріально-технічної бази підприємства – є пріоритетом для нового міністра інфраструктури.

Новопризначений міністр інфраструктури Олександр Кубраков назвав свої першочергові завдання стосовно залізничної галузі: стабілізація фінансового становища УЗ та оновлення матеріально-технічної бази підприємства.
По-перше, О. Кубраков хоче переглянути витрати підприємства, оскільки вважає, що Укрзалізниці є що оптимізувати. Дохідну частину компанії також не залишать без уваги.
По-друге, міністр планує розпочати “оновлення матеріально-технічної бази підприємства: нові потяги, нові колії, нові технології”.
Олександр Кубраков переконує, що оновлення можливе і тоді Укрзалізниці вдасться повернути втрачені позиції на ринку перевезень вантажів:
Зараз в це важко повірити, але в те, що в Україні будуть ремонтувати тисячі кілометрів доріг за один рік – теж було важко повірити. Сьогодні це вже реальність. УЗ повинна відвоювати втрачену в останні роки долю ринку на ринку вантажних перевезень в автомобільного транспорту, – написав він на своїй сторінці.
Позначки: , , , ,