АТ «Укрзалізниця» звертає увагу, що новий договір на перевезення вантажів буде імплементовано без жодних змін у вартості послуг, повідомляє прес-служба компанії.

Саме питання змін у тарифах при введені нового договору стало основним зауваженням ринку залізничних перевезень. Роман Веприцький, в.о. члена правління АТ «Укрзалізниця» пояснив:

 «Хочу повідомити, що введення нового договору не позначиться на вартості послуг, що надаються нашим клієнтам».

Для більш ефективного використання власних вагонів Укрзалізниця запровадить економічні стимули для клієнтів.

«З новим договором ми впровадимо ряд клієнтоорієнтованих заходів, які стануть стимулом для використання вагонів власності Укрзалізниці», — додав Роман Веприцький.

Більш детальної інформації, але раніше мінстр інфраструктури України Владислав Криклій анонсував деякі ініціативи гнучкого тарифоутворення УЗ.

В.о. члена правління також повідомив, що Укрзалізниця дослухалась до ринку та запровадила порядок звернення клієнтів з приводу змін у договорі.

«Принциповим було питання відсутності можливості оскарження додаткових змін, які вносить АТ «Укрзалізниця». Після проведення консультацій були внесені правки, згідно з якими з’явився порядок звернення клієнтів з приводу будь-яких змін у договорі. Тобто ми готові й надалі опрацьовувати всі пропозиції та зауваження, які будуть у майбутньому озвучуватись стосовного нового договору», — уточнив Роман Веприцький.

Позначки: ,