На початковому етапі потужність перевантажувального терміналу складатиме 100 тис. тонн зерна/місяць.

Фото UGTC TRADE

Зернотрейдер UGTC Trade (Полтава) розпочав монтувати силоси для зберігання зерна на новому залізничному терміналі, який нині компанія будує у селі Мостиська 2 (Львівська обл.). За проєктом, на початковому етапі потужність об’єкту з перевантаження зернових вантажів становитиме 100 тис. тонн зерна/місяць. Повідомляє REUA з посиланням на інформацію компанії:

“Цього тижня ми виконали велику частину будівельних робіт і приступили до будівництва зернових бочок та модернізації важливих бізнес-процесів, як прийом, відвантаження та сушіння зерна. Паралельно з тим йде навчання нової команди професіоналів, яка працюватиме на терміналі. Велику частину часу приділяємо саме робітничим бізнес-процесам, адже вони лежать в основі безперебійної роботи нового об’єкта”.

Термінал UGTC TRADE на Львівщині має одразу два типи залізничних колій – європейську та українську. В компанії сподіваються, що близькість до кордону з Польщею дозволить створити “грандіозні можливості для ще ближчої співпраці з європейськими партнерами”.

Довідка

UGTC Trade (ТОВ “УЗТК Трейд”) з 2019 року займається оптовою торгівлею зерновими, олійними та бобовими культурами. Компанія є власником п’яти перевантажувальних терміналів в Україні, три з яких було збудовано за останні півроку. Так, влітку цього року мав бути відкритий зерновий термінал в Чернігові, проте плани відтерміновано через російське повномасштабне вторгнення.

Позначки: , , , ,