Після капремонту на Київському електровагоноремонтному заводі приміський електропоїзд ЕР2-1232 здійснюатиме рейси за маршрутом Львів — Сянки — Львів.

В Укрзалізниці підкреслили, що оновлений поїзд пристосований для перевезення маломобільних груп пасажирів. Станція Сянки розташована за 2 км від села Яворів Турківського району, де функціонує унікальний Західний реабілітаційно-спортивний центр Національного комітету спорту інвалідів. У самих Сянках у 2019 році капітально відремонтували вокзал та забезпечили безбар’єрний доступ до об’єктів інфраструктури й відповідний сервіс для людей з інвалідністю.  Тож маршрут обрали не випадково.

Під час ремонту у вагонах електропоїзду ЕР2-1232 відновлено внутрішнє салонне обладнання: замінено сидіння на м’які комфортабельні, встановлено світлодіодне освітлення. Також капітально відремонтовано колісні пари, допоміжні машини, гальмівне та електрообладнання, кабіни керування облаштовано зовнішніми камерами для огляду електропоїзда на шляху прямування тощо. Також у ньому облаштовані місця для пасажирів з дітьми, передбачені місця для зручного перевезення велосипедів та гірськолижного спорядження.

Як повідомлялося раніше, Київський електровагоноремонтний завод здійснює капітальний ремонт електропоїздів з урахуванням вимог безбар’єрності.

Позначки: , , , , ,