Укрзалізниця оперативно відновила пошкоджену ділянку, затримка руху поїздів становить 2,5 години

Ілюстративне фото

У вівторок, 28 червня о 18.25 була здійснена масова ворожа атака по Дніпропетровщині. Російські війська випустили шість ракет по області, три ракети українські ППО збили – над Дніпром та над Синельниківським районом.

Очільник Дніпропетровської облдерадміністрації Валентин Резниченко повідомив, що одне з трьох ракетних влучань прийшлося на залізничну інфраструктуру:

У Дніпрі через “прильоти” зруйнована залізнична інфраструктура і промислове підприємство. Горить сервісна компанія. На місці ударів працюють рятувальники. Шукають під завалами людей. У Синельниківському районі масштаби руйнувань з’ясовуються.

В Укрзалізниці заявили, що у зв’язку з наслідками рашистських обстрілів було порушено рух пасажирський рух поїздів з Дніпра, які вирушили із затримкою.
Згодом перевізник оновив інформацію, що станом на 20:00 проїзд ушкодженою ділянкою поблизу Дніпра відновлено, обидва потяги вирушили своїми маршрутами. Поїзд №3 Запоріжжя — Львів прямує із затримкою 2 год 30 хв, поїзд №31 Запоріжжя — Перемишль — із затримкою 2 год 14 хв.
Позначки: , , ,