Миколаївський тепловозоремонтний завод продовжує освоювати нові серії локомотивів і диверсифікувати ринки з ремонту та модернізації локомотивів. МТРЗ виходить на ринок африканського континенту, пише REUA з посиланням на інформацію компанії.

Так, нещодавно було підписано договір про співпрацю з компанією, яка офіційно представляє Єгипетські залізні дороги, про модернізацію локомотивів серії AD Tranz в кількості 55-ти штук.

– Модернізація проводитиметься як на потужностях нашого заводу, так і на потужностях єгипетських колег і партнерів, які володіють локомотиворемонтний завод на території Єгипту, – повідомив директор МТРЗ Сергій Рой. – Ми здійснимо глибоку модернізацію тепловозів з установкою нових дизелів, нового силового і допоміжного обладнання, нових мікропроцесорних систем управління, що дозволить істотно поліпшити економічні показники експлуатації локомотивів і знизити витрати на їх сервісне обслуговування. Партнерство планується довгострокове, тому що задекларовану кількість локомотивів в подальшому може бути збільшено до двохсот одиниць.

Передбачається, що в Єгипті буде створена сервісна служба з обслуговування локомотивів, де представники МТРЗ здійснюватимуть інжинирінгові роботи.

За угодою запланована глибока модернізація зі встановленням нових дизелів, силового та допоміжного обладнання, мікропроцесорних систем керування задля покращення економічних показників експлуатації та зниження витрат на сервісне обслуговування локомотивів.

Позначки: , , , , ,