Призупинено перевезення у вагонах LTG Cargo до росії та Білорусі

LTG Cargo, вантажна компанія групи Литовських залізниць (LTG), через війну Росії проти України призупинила постачання та транзит усіх вагонів загального призначення, що належать компанії, до Білорусі та Росії, а також до інших країн. країни транзиту через ці країни. 

Також компанія призупинила перевезення орендованих замовникам вагонів до Росії, а це означає, що рух усього вагонного парку LTG Cargo до Росії було призупинено. З метою підготовки до зернового сезону та захисту інтересів литовських клієнтів LTG Cargo також призупинення та відправка мінеральних вагонів з Литви у всіх напрямках, крім Латвії та Естонії.

Як і раніше, перевезення вантажів за участю уповноважених осіб ЄС заборонено. Про це компанія вже повідомила клієнтів.

«Ми однозначно засуджуємо військові дії держав-агресорів проти України. Своїми діями ми скорочуємо зв’язки з Росією та Білоруссю та прагнемо не допустити використання активів компанії за призначенням. Обставини, пов’язані з перевезеннями вантажів, постійно змінюються, тому ми продовжуємо детально аналізувати та оцінювати вплив російської війни на наші операції та застосовуємо комплексні дії для виконання санкцій ЄС», – каже Егле Шіме, генеральний директор LTG Cargo.

Тоді LTG Cargo рекомендує клієнтам, які перевозять вантажі приватними вагонами, оцінити ризики та утриматися від перевезення вантажів у цих напрямках.

LTG Cargo раніше звернувся до Російської залізниці та Білоруської залізниці з проханням терміново повернути вагони, що належать литовській компанії, також запроваджено термінове повернення вагонів, що проходять транзитом через ці країни. починає рух до Литви.

LTG Cargo володіє парком двох типів вагонів: вагони, які орендовані клієнтам на довгостроковій основі (ці вагони експлуатуються як приватні замовники на власний розсуд) і вагони, що належать та експлуатуються LTG Cargo (ці вагони використовуються компанією для конкретної транспортної операції).

Позначки: , ,