Київська кільцева електричка отримала нову зупинку та оновлений рухомий склад

Укрзалізниця 19 квітня випустила на маршрут київської кільцевої електрички ще один модернізований електропоїзд та додала зупинку на станції Київська Русанівка.

Відкриття нової зупинки та оновлення рухомого складу стало продоженням розвитку розпочатого у 2021 році проєкту Kyiv City Express, зауважив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін:

«Київська кільцева електричка стане частиною цього проєкту. Менш ніж за місяць вона перевезла понад 200 тисяч пасажирів. Сьогодні ми ставимо на маршрут модернізований уже під час війни на власному підприємстві електропоїзд. Таким чином, по кільцю Києва курсують виключно модернізовані електрички», — зазначив він.

Зупинкову платформу Київська Русанівка, яка не функціонувала з 2011 року та була в занедбаному стані, Укрзалізниця відновила вже під час війни.  Ця зупинка буде точно популярною у мешканців Русанівки, Березняків, Соцміста та інших прилеглих кварталів, зазначив член правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Перцовський.

З 21 березня 2022 року Укрзалізниця запустила рух електропоїздів за маршрутом Дарниця — Святошин, а з 27 березня відновила повноцінний рух кільцем. Наразі електричка  робить 20 зупинок на своєму маршруті.

Позначки: , , ,