Польська компанія PCC Intermodal, що спеціалізується на змішаних перевезеннях, отримала від Alstom чотири багатосистемні електровози третього покоління Traxx 3 MS. Підписаний у 2021 р. контракт, що включає також послуги з сертифікації, навчання фахівців покупця та повного технічного обслуговування, виконаний у рамках програми ЄС з розвитку інфраструктури та захисту навколишнього середовища (Operational Programme Infrastructure and Environment), що реалізується в Польщі.

Нове надходження збільшить парк електровозів PCC Intermodal до 15 одиниць та дозволить підвищити якість пропонованих послуг.

Локомотиви будуть використовуватися в транскордонних операціях між Польщею, Німеччиною, Австрією, Чехією та Словаччиною.

Модульна платформа електровозів TRAXX розроблена компанією Bombardier (придбана Alstom 2021 р.) наприкінці 1990-х років.

Локомотив третього покоління має покращені експлуатаційні характеристики та підвищену енергоефективність та надійність, внаслідок чого інтервал технічного обслуговування збільшений на 33 %.

За останні 20 років продано понад 2500 електровозів TRAXX, вони допущені до експлуатації у 20 країнах світу та працюють у найбільших лізингових компаній та операторів.

Про це інформує REUA  з посиланням на прес-центр Alstom

Позначки: ,