Президент та генеральний директор VR Group Лаурі Сіппонен поінформував гендиректора РЖД Олега Бєлозорова про рішення VR Group утриматися від будь-яких комунікацій з РЖД, крім тих, які необхідні для транскордонних перевезень. Про це пише REUA з посиланням на інформацію компанії.

Таке рішення концерн VR Group прийняв у зв’язку зі вторгнення росії в Україну. Воно діятиме до особливого розпорядження.

У той же час зазначається, що на прохання влади пасажиропотік у поїзді Allegro наразі триватиме, аби VR Group могла забезпечити повернення фінів додому з рф.

– VR Group хоче продемонструвати свою рішучу підтримку Україні та українцям у цій жахливій ситуації, спричиненій російським вторгненням. Як державна компанія, ми хочемо зробити так, щоб у наших громадян була можливість повернутися додому з Росії, і запропонувати майже єдиний шлях для тих росіян, які залишають батьківщину. Крім того, ми хотіли б запропонувати іншим громадянам ЄС і третіх країн вийти з Росії в майбутньому, — сказав генеральний директор Лаурі Сіппонен.

 

Позначки: , , ,