В ТОП5 серед найбільших відправників по УЗ увійшла компанія Kernel

Kernel – почала нарощувати обсяги перевезення з 2019 року, тоді компанія придбала 2 949 зерновозів у компанії «РТК-Україна». Це дозволило «Кернел» стати лідером серед приватних власників і другою після “Укрзалізниці” оператор вагонів-зерновозів. Як повідомив керівник служби залізничної логістики компанії Kernel Михайло Кравченко, нині парк вагонів-зерновозів Kernel становить 3443 одиниці, пише Landlord.

Покращити ефективність перевезень через запровадження низки нововведень – контроль руху вагонів у режимі реального часу та мінімізація простою вантажів на сортувальних станціях. В компанії вважають головною перевагою, що всі логістичні питання зосереджені під їхнім контролем — від подачі вагонів до відвантаження зерна на терміналі та на судно. Тому Кернел готовий обговорювати ставки за перевезення до пів року наперед.

«Ми маємо повністю закритий логістичний ланцюг — від поля до порту. Цього року додалася ще одна перевага — власний «Трансгрейнтермінал» з потужністю обробки 450 вагонів на добу разом з «Трансбалктерміналом», — зазначив Михайло Кравченко.

Нагадаємо, у жовтні “Кернел” повідомляв про рекордні показники навантаження: за 26 годин компанія навантажила зерном 86 хоперів-зерновозів на одному зі своїх лінійних елеваторів.

Кернел