Польська лізингова компанія рухомого складу Cargounit отримала нові локомотиви від Siemens. Компанія також розмістила ще одне замовлення на нові локомотиви для клієнта з Румунії.

Оператор отримав два нові локомотиви Vectron MS. Їхня потужність — 6,4 МВт при живленні від змінної напруги та 6,0 МВт при живленні від постійної напруги, також вони обладнані системою ETCS відповідно до чинних специфікацій. Електровози отримають компанії Freightliner PL та DB Cargo Polska.

Загалом Cargounit придбав у Siemens Mobility вже 33 локомотиви серій Vectron і Smartron з можливістю замовлення додаткових машин до кінця 2024 року. Вони призначені для експлуатації в Польщі, Німеччині, Австрії, Чехії, Словаччині, Угорщині, Нідерландах, Румунії та Болгарії.

«Діяльність Cargounit у сегменті оренди багатосистемних локомотивів розпочалася з придбання першого локомотива Vectron MS у 2019 році. Однак ключем до розвитку нашого парку багатосистемних локомотивів стало підписання рамкового контракту на поставку 10 локомотивів із компанією Siemens Mobility 18 місяців тому з можливістю поставки ще 20 локомотивів. З поставкою локомотивів Vectron MS у березні цього року ми вже поставили 9-й та 10-й локомотиви з базового замовлення», — наголосив президент Cargounit Лукаш Боронь.

Про це інформує REUA  з посиланням на Rail.insider

Позначки: , , , ,