Вільнюське локомотивне ремонтне депо стає частиною LTG Cargo та надаватиме послуги під товарним знаком LTG Tech

Підприємства групи Lietuvos geležinkeliai (LTG, «Литовські залізниці») – «Вільнюське локомотивне ремонтне депо» (VLRD) і компанія вантажоперевезень LTG Cargo – з 1 квітня об’єдналися в одну компанію, повідомляє REUA з посиланням на інформацію LTG.

VLRD у складі LTG Cargo надаватиме послуги з ремонту та модернізації рухомoго складу, але під новим товарним знаком – LTG Tech.

Залізнична група LTG таким чином намагається концентрувати під єдиним брендом важливі компетенції та зміцнити власні позиції, конкуруючи за замовлення на ремонт і обслуговування рухомого складу в Центральній і Східній Європі.

«Синергія двох підприємств відкриває шлях для збільшення ефективності, конкурентоспроможності та створюваної цінності не тільки для групи LTG, а й для всієї Литви. У нас є амбітні плани щодо зростання на міжнародному ринку, тому, об’єднавши діяльності в галузі вантажних перевезень та догляду за рухомим складом, ми відкриваємо можливість посилити свої позиції пропонуючи широкий спектр послуг з одних рук», – говорить генеральний директор LTG Мантас Бартушка.

Довідка
LTG Tech надає комплексні послуги з ремонту та модернізації рухомого складу, вантажних вагонів в Центральній і Східній Європі, керує ремонтними депо в Вільнюсі, Радвилишкис, Каунасі і Клайпеді.
LTG Cargo – міжнародна компанія, що діє в Європі і Азії. Основна діяльність – перевезення вантажів по залізниці. Компанія управляє одним з найбільших парків рухомого складу в країнах Балтії. Найчастіше компанія перевозить добрива, нафту і її продукти, будівельні матеріали, харчові продукти і продукти рослинного походження. Компанія також розвиває інтермодальні проєкти – перевезення контейнерів і напівпричепів. LTG Cargo належать дочірні компанії LTG Cargo Polska, LTG Cargo Ukraine, LTG Wagons.

Позначки: , , , ,