Про тимчасове покладення виконання обов’язків голови правління акціонерного товариства “Українська залізниця” йдеться в розпорядження за підписом Прем’єр-Міністра України Олексія Гончарука, що оприлюднено на урядовому порталі:

Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку голови правління акціонерного товариства “Українська залізниця”, виконання обов’язків голови правління зазначеного товариства на члена правління акціонерного товариства “Українська залізниця” Марчека Желька.

Марчек Желько був призначений ще за каденції Войцеха Балчуна очолювати напрямок управління персоналом у найбільшій та найчисленнішій державній компанії України.

За його керівництва компанією було впроваджено ряд успішних проектів з розвитку персоналу та кадрової політики. Зокрема, впроваджено нове положення про оплату праці, розпочато роботу над реалізацією системи мотивації праці залізничників, в роботі – низка проектів з корпоративної соціальної відповідальності.

Желько Марчек має понад 15-річний досвід управління персоналом. У 2014-2015 роках був незалежним членом наглядової ради «Укрросметалл», у 2013-2014 роках працював директором з персоналу групи Starlightmedia, у 2007-2013 роках – на аналогічній посаді у ПАТ «Дніпроспецсталь». Майже тринадцять років обіймав керівні посади в корпорації McDonald’s в Україні, Румунії та Югославії. Брав участь у проекті реформування HR-напрямку в компанії «Нова Пошта».

 

Позначки: , ,