KÖRFEZ Ulaştirma – перший в Туреччині залізничний оператор з відкритим доступом, що замовив п’ять тепловозів Wabtec PowerHaul. Локомотиви використовуватимуть для перевезення нафтових вантажів з нафтопереробних заводів, що належать Tüpraş, головній компанії Körfez Ulaştirma. Це придбання удвічі збільшить наявний локомотивний парк оператора, інформує Railjournal.

Шестивісні локомотиви Wabtec PowerHaul зібрані стратегічним бізнес-партнером Wabtec в регіоні – компанією Tülomsaş, на заводі в Ескішехірі. PowerHaul відповідають ТСОС та стандартам викидів ЄС Stage IIIa. Потужність забезпечує 16-циліндровий дизельний двигун – 2,76 МВт PowerHaul P616.

Компанія Körfez Ulaştirma почала функціонувати у грудні 2017 року, маючи в своєму рухомому парку п’ять дизельних локомотивів, орендованих у TCDD (Турецької державної залізниці), та 439 власних вагонів, а також орендовані вагони.

“Ми працюємо над підвищенням швидкості та продуктивності нашої логістики в міру розширення нашої діяльності”, – каже генеральний менеджер оператора пан Туфан Башарір. “Тепер, коли наш парк поповнився п’ятьма потужними новими локомотивами, ми маємо змогу переміщувати товари між НПЗ Тюпраш та нафтовими терміналами більш ефективно та краще задовольняти потреби наших клієнтів”.

Нагадаємо, що 25 лютого 2019 року корпорація Wabtec оголосила про завершення злиття з GE Transportation, колишньою бізнес-одиницею GE.

Про корпорацію Wabtec
Корпорація Wabtec є провідним світовим постачальником обладнання, систем, цифрових рішень і додаткових послуг для вантажних і транзитних залізниць. Опираючись на майже чотири століття колективного досвіду компанії Wabtec, GE Transportation та Faiveley Transport, компанія має неперевершений досвід в області цифрових технологій, технологічних інновацій та світового виробництва та послуг, що дає можливість використовувати цифрові залізничні та транзитні екосистеми.
Компанія Wabtec орієнтована на продуктивність, що сприяє прогресу, створення транспортних рішень, які рухаються та вдосконалюють світ. Портфель вантажних перевезень має комплексну лінійку локомотивів, програмного забезпечення та широкий вибір критично важливих систем управління, включаючи позитивний контроль поїздів (PTC). Транзитний портфель забезпечує високотехнологічні системи та послуги практично у всіх великих залізничних транзитних системах по всьому світу, забезпечуючи інтегровану серію компонентів для автобусів та всіх ринкових сегментів, які забезпечують безпеку, ефективність та комфорт пасажирів. Поряд з провідним у галузі портфелем продуктів і рішень для залізничної та транзитної галузей, Wabtec є лідером у галузі гірничих, морських і промислових рішень. Wabtec має приблизно 27000 співробітників у закладах по всьому світу.