Що продемонструє найбільший вагонобудівний завод країни на виставці RAIL EXPO 2020, якщо нині він готується до серійного виробництва двох нових моделей вантажних вагонів? – питання риторичне. Але ми тримаємо інтригу!

Крюківський вагонобудівний завод (КВБЗ) візьме участь Rail Expo 2020 та представить на натурній експозиції свою продукцію – пасажирські та вантажні вагони.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Нагадаємо, КВБЗ готується до серійного виробництва двох нових моделей вантажних вагонів. 10 вересня Міжвідомча комісія завершила випробування дослідних зразків критого вагону 11-7139 та вагону-цистерни мод. 15-7040  і рекомендувала їх до серійного виробництва.

Крюківський вагонобудівний завод

 Крюківський вагонобудівний завод – найбільший виробник транспортних засобів України. Виробнича програма підприємства – розробка та виготовлення широкої гами магістральних вантажних і пасажирських вагонів, швидкісних електропоїздів, дизель-поїздів, вагонів метро, ​​поверхових і тунельних ескалаторів, комунальної техніки, запасних частин і комплектуючих до всієї виробленої продукції. Система менеджменту підприємства сертифікована за стандартами ISO, ISO TS, ДСТУ.

 

 

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Участь для відвідувачів БЕЗКОШТОВНА!
Реєстрація на сайті https://railexpoua.com/reiestratsiia-vidviduvachiv/

Слідкуйте за нашими оновленнями та дізнавайтеся першими новини про підготовку головної залізничної події року – Rail Expo 2020!