На фото – Паулюс Грубінскас, представник АТ „LТG Cargo“ на українському ринку

Литовські залізничні компанії пильно приглядаються до ринку залізничних вантажних перевезень в Україні і готують свої пропозиції

Пам’ятаєте, ми писали, що Литва зацікавлена у допуску приватних локомотивів на колії загального користування в Україні. Про це нещодавно повідомив Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Вальдемарас Сарапінас.  Також, за словами дипломата, литовські компанії хочуть працювати на українському ринку.

Більш докладно про це поговоримо 21 жовтня з Паулюсом Грубінскасом, представником АТ „LТG Cargo“ на українському ринку.

Ми попросили пана Грубінскаса також розповісти, яким чином литовський вантажний оператор диверсифікує свої перевезення та чого прагне досягти на залізничному ринку Польщі, де вже створив дочірню компанію. Про реалізований спільно з польськими партнерами проєкт транспортуання напівпречипів вантажних автомобілів залізницею. І звісно стосовно пропозицій  українському ринку та можливі логістичні проєкти в рамках партнерства Люблінського трикутника (Литва, Україна, Польща).

Запрошуємо до спільних україно-литовський проєктів на конференції, що відбудеться під час IV Міжнародної виставки Rail Expo 2020.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ