У складі правління АТ “Укрзалізниця” відбулися зміни: уряд тимчасово покладав виконання обов’язків члена правління на Ореста Логунова.

Кабінет Міністрів України на сьогоднішньому засіданні вивів із складу правління АТ «Укрзалізниця» Франтішека Буреша та тимчасово покладав виконання обов’язків члена правління цього акціонерного товариства на першого заступника директора філії «Центр забезпечення виробництва» АТ «Укрзалізниця» Логунова Ореста Миколайовича, повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Орест Логунов був призначений 17 серпня заступником керівника філії «Центр забезпечення виробництва». Відповідний наказ підписав новий тимчасовий керівник Укрзалізниці Олександр Камишин.

Орест Логунов прийшов в Укрзалізницю з іншої державної компанії “Нафтогаз України”, де з 2017 року займав посаду директора із закупівель. Перед тим, з вересня 2014 по серпень 2017 року, працював директором з логістики в компанії ДТЕК. З 2011 по 2015 рік був головним директором із закупівель та логістики, а згодом і заступником генерального директора «Арселор Міттал». Начальником відділу закупівель у Райффайзен Банк Аваль він був з вересня 2009 по серпень 2011 рік. Ще раніше – 2006-2009 рр – генеральним директор компанії “Логіс” та директор з логістики та закупівель групи “Фокстрот”, січень 2002 – січень 2006 рр.

На початку своєї кар’єри Орест Логунов працював на різних посадах в Корпорації McDonald’s, Xerox, Coca-Cola Amatil.

Нагадаємо, що 11 серпня Кабмін призначив Олександра Камишина в.о. голови правління АТ “Укрзалізниця”

Позначки: , , , , ,