Уряд призначив тимчасовий склад правління АТ “Укрзалізниці”

Кабінет Міністрів України прийняв постанову від 25 жовтня, в якій йдеться про зміни у керівному складі АТ “Укрзалізниця”.

Головою правління компанії призначено Олександра Камишіна, який очолював компанію у статусі “в.о.” з серпня. До 2019 року він був топменеджером в SCM, згодом – радником міністра інфраструктури Олександра Кубракова.

Членами правління стали:

  • Григорій Бойко: директор з інженерно-технічного забезпечення УЗ;
  • Євген Лященко: був директором “Медіа Групи Україна”, що входить до SCM. З призначенням Камишіна працював його позаштатним радником;
  • Орест Логунов: директор публічних закупівель у “Нафтогазі” з 2017 року, до того три роки працював директором з логістики у ДТЕК та чотири – директором з логістики та закупівель АрселорМіттал.
  • Олександр Перцовський: очільник пасажирської вертикалі в УЗ з 2020 року, колишній заступник директора Укрпошти;
  • Роман Черніцький: займав керівні посади у структурних підрозділах “Львівської залізниці”, згодом у 2019 році навіть очолив ї. Останні роки був директором з інфраструктури “Укрзалізниці”. У 2019 році його кандидатуру розглядали на посаду голови Тернопільської ОДА.

У такому складі правління призначено тимчасово. Постійне правління УЗ отримає після обрання наглядової ради, яка вносить подання до Кабміну. Це має відбутися не пізніше 31 грудня 2021 року.

Позначки: , ,