УЗ призначила Сергія Пишняка в. о. гендиректора Київського електровозоремонтного заводу, раніше він був першим заступником голови підприємства.

АТ “Укрзалізниця” призначило виконувати обов’язки генерального директора ПрАТ “Київський електровагоноремонтний завод” (КЕВРЗ) Сергія Пишняк.

Згідно з даними в системі розкриття інформації НКЦБФР, Пишняк призначений на період до обрання гендиректора КЕВРЗ або призначення іншої особи, яка буде тимчасово виконувати повноваження генерального директора підприємства, інформує Інтерфакс-Україна.

Нагадаємо, 18 червня АТ “Укрзалізниця” припинило повноваження Василя Дутчака на посаді в. о. голови правління КЕВРЗ. Його звинуватили у тому, що завод перевищив на 7 млн ​​грн планові витрати на закупівлю запчастин для ремонту електропоїздів, в той час як вартість комплектуючих цьогоріч була незмінною, а по деяких позиціях ціни навпаки знизилися.

22 червня тимчасово виконувати обов’язки генерального директора КЕВРЗ призначили Романа Желізняка.

КЕВРЗ завершив січень-вересень 2020 року з чистим збитком в розмірі 0,23 млн грн, у 2019 році за аналогічний період збиток становив 14,63 млн грн.

У 2019 чистий дохід заводу скоротився на 26,4% до попереднього року – до 458,85 млн грн, чистий прибуток зріс на 24,5% до 8,75 млн грн.

Позначки: , ,