Білоцерківський завод «Трібо» знає, як створюється безпека на залізниці

Найбільший виробник гальмівних виробів у Східній Європі Білоцерківський завод «Трібо» представить свою експозицію 20-22 жовтня на IV Міжнародній виставці Rail Expo 2020.

Переваги компанії – створено повний цикл виробництва від виготовлення прес-форм до готового продукту! Це дає можливість повністю контролювати якість виробів – від каркасу до упаковки.

Білоцерківський завод «Трібо» має власну лабораторію. Випробування готової продукції проводяться на динамометричному стенді, який дозволяє імітувати різні технічні і погодні умови на швидкостях до 320 км/год!

Компанія експортує гальмівну продукцію власного виробництва у понад 30 країн світу. «Трібо» – надійний постачальник на ринки країн Європи, Азії та Африки. Продукцію сертифіковано за стандартами ECE R90, ISO 9001, ISO 14001, IATF 16949, ISO 17025, TP TC і ін.

 

Серед партнерів заводу – Bombardier, УЗ, Беларуская чыгунка, Georgian Railway, Skinest Rail, A Go-Ahead Company, Larnrod Eireann Irish Rail та інші компанії, що цінують якість і дбають про безпеку руху.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Білоцерківський завод «Трібо» є одним з найбільших виробників залізничних гальмівних колодок серед країн Східної Європи. Завод серійно виготовляє безазбестові композиційні колодки та накладки для вагонів з різними типами гальмівних систем. На базі власної лабораторії активно займається розробками нових колодок для локомотивів та мотор-вагонного рухомого складу залізниць.

Тел.: +38 (0456) 37 92 67
prima@tribo.com.ua
www.tribo.ua