Криклій доручив в.о. глави компанії Ігор Довбань забезпечити укладання договорів з новими членами наглядової ради.

Міністерство інфраструктури України призначило трьох представників держави в наглядовій раді ПрАТ “Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту” (Київ-Дніпровське МППЗТ), говориться в наказі міністерства №15-0с від 11 березня 2020 року, про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Згідно з наказом МІУ, з 12 березня 2020 року членами наглядової ради – представниками держави призначені екс-керівник “Укравтодору” Андрій Батищев, екс-секретар голови Солом’янської райдержадміністрації Валерія Мельничук та Ігор Хомич, який раніше обіймав посаду начальника третього відділу управління менеджменту активів Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій доручив в.о. глави компанії Ігор Довбань забезпечити укладання договорів з новими членами наглядової ради.

У грудні 2019 року виконуючий обов’язки голови правління МППЗТ Руслан Сек був звільнений з займаної посади. Замість Сека на посаду керівника підприємства призначено колишнього главу Солом’янської РДА в Києві Ігор Довбань.

Нагадаємо, що основний вид діяльності МППЗТ – перевезення вантажів залізничним транспортом між станціями примикання і власниками вантажу, маневрова робота на під’їзних шляхах і вантажних фронтах, операції з навантаження і вивантаження з вагонів, зміст і ремонт під’їзних шляхів і рухомого складу.

Київ-Дніпровське МППЗТ обслуговує понад 1000 підприємств, в тому числі теплові та атомні електростанції, підприємства нафтопереробної та хімічної промисловості, цементні заводи, заводи з виготовлення залізобетонних виробів, домобудівні комбінати, гранітні кар’єри, комбінати хлібопродуктів, елеватори, цукрові заводи. Підприємство станом на 2017 рік займало друге місце після УЗ в сегменті ринку промислових вантажів з часткою в 10%.

100% акцій ПрАТ належать державі в особі Мінінфраструктури.

Позначки: , , ,