Найбільший приватний вагонний оператор України впроваджує цифрові технології в процес вагоноремонта.

У вагоноремонтних депо компанії “Лемтранс” автоматизовано облік ремонту рухомого складу шляхом оцифрування інформації, повідомляє ЦТС. У компанії зауважують, що впровадження проєкту дозволило протягом доби зібрати всю необхідну інформацію про матеріальні витрати на ремонт вагонів, що надходять в цех депо.

“За допомогою планшета ремонтні цехи формують електронні вимоги на отримання матеріалів зі складу для виконання ремонтів в поточну зміну, складання первинного переліку дефектів і актів відсутності запчастин на вагоні”, – пояснили суть інновації в “Лемтранс”.

Перевага планшета у тому, що він дає можливість проводити роботу безпосередньо у об’єкта, що ремонтується, зазначають у компнаії.

ТОВ “Лемтранс” – найбільший приватний оператор залізничного рухомого складу в країні. Основними напрямками діяльності компанії є: організація перевезень власним рухомим складом, надання транспортно-експедиторських послуг, інформаційний супровід руху вантажів, а також ремонт рухомого складу. У 2007 році компанія взяла в управління вагоноремонтні депо “Волноваха” і “Дніпродзержинськ”.