Директор з комерційної роботи та логістики Укрзалізниці повідомив про свою відставку на сьогоднішній прес-конференції.

Директор з комерційної роботи та логістики АТ  “Укрзалізниці” Іраклі Езугбая заявив, що залишає посаду через неможливість проведення реформи та цькування на свою адресу:

Є певні сили, які не дуже зацікавлені в національному вантажному перевізнику. Зрозуміло, те, що недоотримує УЗ, отримує хтось інший. На жаль, на мою адресу почалося цькування. Воно вийшло за межі. Я не хочу пов’язувати факти….

Іраклі Езугбая підкреслив, що йде з посади з повною підтримкою реформ, а будь-яке відтермінування змін призводить до погіршення ситуації в Укрзалізниці і не дозволяє вивести її на нормальний рівень діяльності:

На жаль, реформа йде повільно. Її необхідно було провести ще 10 років тому. Саме тому, що реформа не була проведена, УЗ прийшла до сьогоднішніх результатів. Я, як людина дії, вважаю, що реформи потрібні, і їх не можна відкладати, тому я прийняв рішення піти у відставку з повною підтримкою генерального директора, з повною підтримкою реформ. Їх відкладати не можна. Я сподіваюся, що особисте питання буде знято з порядку денного і реформи підуть, – заявив Езугбая.

Позначки: , , ,