До справи збереження історико-культурної спадщини залізниць України долучається УкрНДІВ

Громадська організація «Фонд відновлення залізничної спадщини України» та Державне підприємство «Український науково-дослідний інститут вагонобудування» підписали меморандум про взаєморозуміння й співпрацю. Основною метою є співробітництво у галузі збереження та популяризації історичного рухомого складу, а також проведення спільних тематичних науково-дослідних заходів.

Одним з пріоритетних напрямів співпраці організацій є підготовка концептуальних досліджень та подальша публікація отриманих результатів у фаховому виданні «Рейковий рухомий склад» категорії «Б», яке входить до авторитетної міжнародної наукометричної бази Crossref. Детальнішу інформацію можна отримати за посиланням: https://ukrndiv.com.ua/zbirnyk-naukovyh-prats-rejkovyj…/
Підписання даного меморандуму є черговим етапом реалізації ефективного системного підходу до питань збереження історико-культурної спадщини залізниць України на основі поглиблення взаємодії галузевих активістів з фаховими спеціалістами у сфері конструкторсько-технологічної експертизи проєктів.

 

Нагадаємо, про Розвиток залізничної спадщини йтиме мова 22 жовтня під час Міжнародної виставки Rail Expo 2021.

Позначки: