Укрзалізниця відновила рух поїздів до Краматорська, який був призупинений через нічні обстріли

Залізничники завершили ремонт пошкоджених ділянок колії та відновили рух поїздів до Краматорська, який був призупинений через нічні обстріли. Голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив, що пасажирський рух відбуватиметься з деяким запізненням:

“Рух потягів до станції Краматорськ відновлено! Орієнтовно о 13:00 до станції Краматорськ прибуде потяг №45/46. Так само до станції прибудуть і всі інші заплановані потяги, з відповідним запізненням”, – зазначив він.

В Укрзалізниці проінформували, що поїзд 45/46 о 10:51 вирушив від Лозової у бік Слов’янська. Пасажирів по станції Краматорськ просять почекати ще до трьох годин, до них прориваються одразу два поїзди – до Ужгорода та Львова, – щоб всі мали змогу залишити вокзал.

“Тримаємо вас в курсі та робимо все можливе, щоб проїхати пошкоджену ділянку якнайшвидше”, – наголошують в УЗ.

Поїзд 45/46 до Ужгорода очікується у Краматорську о 13:55.
Поїзд 141/142 до Львова рухається від Полтави до Лозової та очікується по Краматорську в районі 15:15.
Час подачі додаткового евакопоїзда 273/274 у напрямку Львова буде повідомлено окремо.
Пасажирам, що очікують поїздів по Лозовій, рекомендовано скористатися електричками о 13:00 та 14:00 до Полтави, а також додатковим евакорейсом від Лозової до Львова після 16:00.
Крім того, “Укрзалізниця” подовжила маршрут поїзда №234/233 Дніпро – Чоп до Покровська. Поїзд відправлятиметься щоденно з 5 квітня з Покровська о 16:30
Нагадаємо, в ніч на 5 квітня російські окупанти обстріляли та пошкодили залізничне полотно у Краматорську.
Позначки: , ,