Інесу Платонову обрали віце-президентом Міжнародної федерації, що об’єднує національні експедиторські асоціації зі 150 країн світу

Керівництво Міжнародної федерації асоціацій експедиторів (FIATA) було обрано 18 листопада у режимі онлайн під час загальних зборів Федерації. Президентом FIATA на період 2022-2023 року став Іван Петров з Болгарії.

Віце-президентом FIATA обрали представницю української експедиторської компанії – заступницю голови наглядової ради АТ «Пласке» Інесу Платонову, про це вона повідомила на своїй сторінці у соцмережі.

FIATA – це нереально круті люди, спільнота професіоналів з холодним розумом і неймовірно теплими серцями, це підтримка у всіх складних ситуаціях як у ролі експедитора і просто людини по всьому світу, приїжджаєш в будь-яку країну і почуваєшся як вдома завдяки прийому учасників спільноти FIATA, тобто велика Всесвітня сім’я логістів.

Довідка

FIATA – міжнародна неурядова організація, яка об’єднує національні експедиторські асоціації 150 країн світу. До складу FIATA входять 109 членів асоціації та понад 5 500 індивідуальних членів, які загалом представляють 40 000 експедиторських та логістичних фірм по всьому світу.

Позначки: , ,