Кабмін призначив нового очільника Київ-Дніпровське МППЗТ.

Кабінет міністрів України погодив призначення виконуючого обов’язки голови правління приватного акціонерного товариства “Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту”, повдомив в своєму телеграм-каналі народний депутат України Олексій Гончаренко.

В.о голови правління підприємства став Павло Вікторович Авраменко.

Слід зауважити, що у 2016 році Ольшанську філію ПрАТ КДМППЗТ очолював Авраменко Віктор Олексійович, який в своїй декларації вказує, що має сина Павла Вікторовича.

Київ-Дніпровське МППЗТ обслуговує понад 1000 підприємств, в тому числі теплові та атомні електростанції, підприємства нафтопереробної та хімічної промисловості, цементні заводи, заводи з виготовлення залізобетонних виробів, домобудівні комбінати, гранітні кар’єри, комбінати хлібопродуктів, елеватори, цукрові заводи. Основним видом діяльності є перевезення вантажів залізничним транспортом між станціями примикання і власниками вантажу, маневрова робота на під’їзних шляхах і вантажних фронтах, операції з навантаження і вивантаження з вагонів, зміст і ремонт під’їзних шляхів і рухомого складу.

100% акцій ПрАТ належать державі в особі Міністерства інфраструктури України.

Позначки: , , ,