Міністр інфраструктури України 14 травня написав заяву про відставку з посади.

05/15/2021

Міністр інфраструктури Владислав Криклій написав заяву про відставку з посади за власним бажанням, про це написала прес-секретар Голови ВР Дмитра Разумкова Ольга Туній.

Вона зазначила: “У зв’язку із численними запитами від засобів масової інформації повідомляю:

До Верховної Ради України надійшли заяви про відставку від Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка та Міністра інфраструктури Владислава Криклія“.

Вірогідних претендентів на керівників міністерств економічного розвитку та інфраструктури назвала народний депутат з фракції “Слуга народу” Юлія Гришина.  За її словами наступним Міністром інфраструктури планують призначити Олександра Кубракова, голову Державного агентства автомобільних доріг України ( “Укравтодор”). Про це Гришина написала в Телеграмі:

Замість Петрашко номінується кандидат Любченко. Замість Криклія – кандидат Кубрак. Мені все подобається!!”.

Нагадаємо, Владислава Криклія було призначено міністром інфраструктури України 29 серпня 2019 року.

Тоді, новопризначений міністр інфраструктури України Владислав Криклій виступав за створення трьох різних операторів у залізнічній галузі – інфраструктури, вантажних і пасажирських перевезень. Переконував, що необхідно допустити приватну локомотивну тягу на магістральні шляхи. Виступав за створення і розвиток фондів за типом Дорожнього фонду в інших транспортних галузях, зокрема, залізничній.

 

 

 

 

Позначки: , , ,