Колісно-роликовий цех у війде до складу депо, яке має намір збудувати компанія Аурум Груп в Кривому Розі. Тут планується формувати колісні пари для вантажних залізничних вагонів, повідомляє Readmetal.com

Колісно-роликовий цех буде задіяний при формуванні нових колісних пар для випуску нових вагонів виробництва «Дизельного заводу» і для ремонту колісних пар (так званого часткового і повного огляду) піввагонів, які будуть проходити деповський і капітальний ремонт в новоствореному депо.

«Аурум Груп планує щомісячно на базі депо криворізького «Дизельного заводу» формувати близько 200 колісних пар під будівництво нових піввагонів і зерновозів, і близько 180-200 пар для ремонтованих вантажних вагонів. Також група планує запропонувати замовникам і ремонт окремих від вагонів колісних пар», – йдеться у відповіді компанії.

У компанії вважають, що таке рішення дозволить максимально використовувати переваги локації заводу, адже саме Дніпропетровська область генерує більше 30% всього вантажопотоку залізниці. У Кривбасі зосереджена велика кількість піввагонів, в тому числі, що потребують ремонту.